De beste Theorie Cursus Auto in Almere? Klassikale lessen met Online leerplatform

Interactieve examengerichte training Theorie examen leren

Je kan op veel manieren je Theorie cursus in Almere oefenen voor het  CBR theorie examen. Dit kan digitaal (online), met een boek of een spoedcursus. Soms heb je gewoon wat hulp nodig om tot een goed resultaat te komen. Een goede theorie cursus voor de auto is heel belangrijk voor je rijopleiding.

Voor die mensen heeft TheorieXpress een dagopleiding of avondopleiding. Hier krijg je klassikaal training in o.a. regelgeving en gevaarherkenning en verkeersborden. We helpen je inzicht te krijgen in verkeerssituaties. 

Wat kun je van ons verwachten?

Met een team van enthousiaste en gemotiveerde trainers zorgen wij voor een maatwerk theoriecursus. Je krijgt niet alleen de theorie uitgelegd, maar ook regelgeving en gevaarherkenning. Verder is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook krijg je waardevolle tips mee om succesvol het CBR theorie examen af te leggen.

Wat verwachten we van jou?

Wij kunnen je helpen met je theorie, maar het examen moet je echt zelf doen. Daarom is het belangrijk dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst. 

Uiteraard is het belangrijk dat je op tijd bent voor de cursus, en dat je het huiswerk hebt gedaan. Zonder je eigen inzet word je kans om in 1 keer te slagen kleiner.

En verder?

Na het volgen van de theorie cursus kun je examen doen bij het CBR. Het auto theorie examen bestaat uit 65 vragen verdeeld over 2 delen. Deel 1 is gevaarherkenning, en deel 2 is verkeersregels en verkeersinzicht. 

Van de 65 vragen moet je er 48 goed hebben om te slagen. 

Zoek je nog een rijschool? Schrijf je in op RSL Almere!

theorie cursus auto almere

Prijzen:

  • Dagcursus Theorie klassikaal €99.50
  • Incl. 3 weken online toegang leerplatform
  • Theorie examen  €37,50
  • Autorijlessen vanaf €899,-
  • Website auto ⬅ klik
Call Now ButtonBel ons direct